DOCTYPE html> Renographic.hu - Jogi feltételek

JOGI FELTÉTELEK


Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat (www.renographic.hu - továbbiakban “Honlap”).
Az alábbiakban a honlap használatának feltételeit és kikötéseit találja. Kérjük, a honlap használata előtt figyelmesen
olvassa el az alábbi feltételeket és kikötéseket, tekintettel arra is, hogy a honlapra történő belépéssel Ön automatikusan elfogadja e kikötéseket és feltételeket.

SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

A Honlapot a Tipografik Art Szolgáltató Bt. (1195 Budapest, Jókai u. 32.) működteti. A Honlap - ideértve az ott található szöveget, tartalmat, software-t, videót, zenét, hangot, grafikát, fényképeket, illusztrációt, műalkotást, neveket, logókat, védjegyeket, szolgáltatásokat és egyéb anyagot (tartalom) - szerzői jogi, védjegy,- és/vagy egyéb tulajdoni jogi jogszabályok védelmét élvezi. A Tipografik Art Bt. fenntartja a jogot, hogy az alábbi kikötéseket és feltételeket bármikor megváltoztassa, módosítsa. Amennyiben Ön az alább található kikötéseket és feltételeket nem fogadja el, a honlapot nem használhatja.
A www.renographic.hu weboldalon található tartalom a Tipografik Art Bt. szellemi tulajdona. A weblap tartalmát és kialakítását nemzetközi jogszabályok és magyar törvények védik. A jelen feltételek értelmében Ön, mint a weblap látogatója korlátozott joggal rendelkezik a honlap használatát illetően. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap így lementett vagy kinyomtatott részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Tilos a honlap tartalmának másolása, reprodukálása, újraszerkesztése, megmásítása, származtatott munka elkészítésére történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Tipografik Art Bt. fenntartja a jogot, hogy bejelentés nélkül felülvizsgáljon, átszerkesszen, töröljön harmadik személy által a Honlapon elhelyezett bármilyen anyagot, tartalmat.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS

A Tipografik Art Bt. nem garantálja és nem vállal semmiféle kötelezettséget, hogy a weboldalon található funkciók zavartalanul működnek, ahogyan arra sem, hogy az észlelt hibák kijavításra kerülnek. A Tipografik Art Bt. nem tudja biztosítani, hogy a honlap kompatibilis az Ön komputerével, mint ahogy azt sem, hogy a honlap és/vagy a szerver hiba,- vagy vírusmentes.
A Tipografik Art Bt. kizárja a felelősségét mindazon károkért, amelyek a weboldal használatával kapcsolatosak, vagy annak használatra képtelen állapotából származnak, továbbá a weboldal nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek. A Tipografik Art Bt. ugyancsak nem vállal felelősséget sem a hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért, sem az azokon található hivatkozásokért.
g+ skype facebook linked in email