Gyakran ismételt kérdések


Új megrendelőinknek szeretnénk a segítségére lenni. Összeállítottunk egy listát a leggyakrabban feltett kérdésekből.
Amennyiben mégsem találod meg a számodra megfelelő információt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

1. Milyen szolgáltatásokat nyújtotok?

Fő profilunk a grafikai tervezés. Online és offline tervezéseket egyaránt vállalunk. Online tervezések: ha magasan képzett webdesignert keresel, akkor jó helyen jársz. Webre, mobilra tervezünk online felületeket, landing oldalt, email sablont, edm-et, mikrositetot, portált, webshopot vagy facebook applikációt. Offline tervezések: ha cégednek szüksége van új, egyedi arculatra, logóra, névjegykártyára, kiadványra, szórólapra, hirdetésre, plakátra, molinóra, vagy csak egyedi borcímkét szeretnél saját pincészetednek, akkor megtaláltad a megfelelő partnert. Ezen kívül vállalunk magazin- vagy könyvtervezést bármilyen témában, egészen a nyomdai előkészítésig.

2. milyen árakon dolgoztok?

Magasan képzett szakemberekként prémium minőségű munkákat készítünk. Az egyedi, személyre vagy cégre szabott tervezések nem olcsók, a minőségnek nálunk is ára van. Ha egyedi árajánlatot szeretnél kérni, a kapcsolat menüpontban megteheted azt.

3. Kiknek dolgoztatok eddig?

A referenciáink alapján láthattad, hogy egyaránt dolgozunk kis- és nagyvállalkozásoknak, illetve magánszemélynek is. Mindenki megtalál minket, aki komoly, minőségi munkát keres. Partnereink közé tartozik például utazási iroda, orvos, állatorvos, fodrász, ügyvéd, szálloda, énekes, művész, borász, optikus, munkaerőközvetítő, webfejlesztő, szoláriumstúdió, futárszolgálat, játszóház, fogtechnikus és különféle szaküzletek. Munkánk legnagyobb elismerése, ha új megrendelőink a régiek ajánlására keresnek meg bennünket.

4. Vállaltok-e programozási munkákat?

Természetesen igen, vállalunk egyedi programozást és sitebuild készítést.

A programozási munka teljes egészében a nulladik byte-tól kezdődik. Ez annyit jelent, hogy nem sablon alapján dolgozunk, hanem az ügyféllel egyeztetett és véglegesített grafikai tervet követően, lekódoljuk a szerkezetét; megvalósítjuk a felépítését a lapnak. Így teljesen áttekinthetőek az oldalak, amelyeken dolgozunk, amit feltöltünk "értelemmel". Mivel saját magunk építjük fel, ezért; annak szerkezetét képesek vagyunk közvetlenül átlátni, és így az esetleges módosításokat eszközölni tudjuk. Továbbá, ennek a módszernek - vagyis a tiszta és nyers "alapanyagokból" való munkának - egy jelentékeny előnye, hogy alapból letisztult és ennek végeredményeként; az oldal gyorsabban töltődik be, és egységesen jelenik meg, a lehető leg-böngésző-függetlenebbül. És erre is törekedünk a végső kivitelezés során.

5. Honnan tudjam, hogy Ti vagytok a megfelelő partnerek számomra?

8 éve visszatérő/elégedett ügyfeleink vannak. 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Minimum 50 megrendelt logótervezés, 60 megrendelt webdesign és 23 cég lehet büszke új céges arculatára! Legyél te is ennek részese!

6. Van-e személyes konzultáció?

A grafikai tervezésnél jelenleg csak online konzultációra van lehetőség, a kapcsolattartás és az elkészült termékek átadása emailen történik. Minden megkeresésre igyekszünk 24 órán belül választ adni és a megállapodás szerinti határidőt maradéktalanul betartani.

7. Mennyi időn belül tudtok elkészülni például egy webdesign tervvel?

Minden a projekt nagyságától függ. Általában egy átlagos főoldal és aloldal design tervei egy hét alatt elkészülnek. Ezt megelőzi az online konzultáció, wireframe és szerkezet fixálása és a design, az arculati elemek összehangolása. Többoldalas, komplex portálok designtervezései hónapokig is eltarthatnak.

8. Szoktatok előleget kérni?

Igen. A megállapodás szerinti vállalkozási ár 50%-át kérjük előlegként.
g+ skype facebook linked in email